Downtown Camper

Tukholman ydinkeskustassa Sergelin torin laidalla sijaitseva Downtown Camper tarjoaa täydellisen paikan matkailijoille, jotka voivat vaihtaa saumattomasti työn ja leikin sekä toiminnan ja rentoutumisen välillä. 

Yhteistyössä Downtown Camperin kanssa.

Hotellin moderni sisustus on saanut inspiraationsa luonnosta ja ympäröivän alueen betoniviidakosta.  Se on suunniteltu tarjoamaan mahdollisuuksia spontaaniin vuorovaikutukseen ja yhdessäoloon, luoviin tapaamisiin sekä kaikesta irti päästämiseen. Tarjontaan kuuluu myös ainutlaatuinen Camper Co-Living -konsepti, joka mahdollistaa jopa 12 henkilön majoittumisen vierekkäisiin huoneisiin.

 

Downtown Canperin Campfire-ravintolassa avotakka on keskipiste, jonne vieraat voivat kokoontua nauttimaan eri puolilta maailmaa inspiroituneita ruoka-annoksia. Ruokalista perustuu tunnistettaviin lapsuuden suosikkeihin, globaaliin matkailuun ja vuodenaikojen vaihteluun. Suussasulavista raaka-aineista valmistettu monipuolinen aamiainen tarjoillaan ravintolan tiloissa.

Kultaisen auringon laskiessa Tukholman kattojen ylle, Downtown Camperin kattoterassin uima-allas on ihanteellisin paikka auringon hehkun vastaanottamiseen. The Nest -span maisema saunan lauteilta tai kuntosalin juoksumatolta on kuin taulu, joka vangitsee katseen hetkessä. 

 

Alkuillasta paikalliset kerääntyvät kaduille nauttimaan auringonlaskusta ja keväisen tunnelman virtauksesta. Paikallisen kulttuurin vilkkeen havaitsee parhaiten vuokrapolkupyörällä ajelemalla, jolla kannattaa kierrellä keskustan sykkeessä kohdaten inspiroivia ihmisiä jokaisella kulmalla.

Close site navigatin